wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Parochienieuws
Uitgave: 04.12.2017
afbeelding EUCHARISTIEVIERINGEN

Zaterdag 9 december
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 10 december
09.30 u. Mis voor de Parochie
Lector: Greet Vissenaekens

Zaterdag 16 december
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 17 december
09.30 u. Mis voor Van Olmen - De Ceuster
Lector: Kristof Huysmans

FONDS PAROCHIALE WERKEN
Het rekeningnummer voor het fonds Parochiale werken: BE76 7343 2900 3595.
Vermeld bij uw milde schenking volgende vermelding: Parochiale Werken Wijgmaal

PAROCHIEBLAD
Heeft u uw parochieblad niet ontvangen? Bel naar 03/210 08 30, geef uw naam en volledig adres op en alles komt in orde.

TEKSTEN PAROCHIEBLAD
Heb jij ook nieuws van je vereniging, van je wijk, van je buren, en zou je die willen laten publiceren in het parochieblad? Graag 2 weken voor verschijnen bezorgen aan Marc Van Den Broeck: marc.van.den.broeck@telenet.be.

PAROCHIESECRETARIAAT
Voor het bestellen van missen en binnenbrengen van documenten ivm inschrijvingen vormsel, eerste communie enz. kan u terecht op dinsdagvoormiddag van 10.00u tot 11.00u . De aanvragers voor een doopsel verwijzen we naar 1 centrale persoon voor de federatie, namelijk mevr. Nelly Mestdagh. Haar kan men gerust bellen op het nummer 016/445132 of op 0472 60 41 83.

OVERLEDEN
Mevrouw Chris Weltens, echtgenote van Bernard Martens en gewezen adjunct secretaris van KAV (Femma), overleed op 23 november 2017 in het WZC Sint-Bernardus te Bertem. Zij werd geboren te Genk op 21 januari 1945. Haar uitvaartplechtigheid vond plaats in onze kerk op vrijdag 1 december, gevolgd door een teraardebestelling op de begraafplaats te Wijgmaal (Kroonstraat). Vanwege de parochiegemeenschap bieden wij de familie onze Christelijke deelneming aan.


AGENDA

FAKKELTOCHT CHIRO
Chiro Wijgmaal organiseert zijn jaarlijkse winterdrink en fakkeltocht op vrijdag 8 december. De tocht zal van start gaan om 19.00u en zal ongeveer een uur tot een uur en half duren. Er zal gebruik gemaakt worden van herbruikbare en langer brandende tuinfakkels. Ze kunnen beter tegen een stootje wind en zijn tevens beter voor het milieu! Prijs voor deelname aan de tocht bedraagt 6 euro inclusief één consumptie chocolademelk of jenever. Meer jenever is aanwezig voor de luttele prijs van 1 euro per glaasje. Voor de fans zal er weer nagelklop voorzien worden! Vooraf inschrijven is nodig.

SOEP OP DE STOEP
Warme soep. Lekker, gezond en een warm gebaar dat niet veel moeite kost! In het kader van de adventswerking van Welzijnszorg zal in onze kerk aan de kerkgangers na de eucharistieviering van 10 december 2017 een beker soep aangeboden worden. De soep wordt bereid door de ouders van de vormelingen, en de vormelingen zullen de soep aanbieden. Voor de beker soep kan een vrijde bijdrage geleverd worden. De opbrengst ervan gaat naar projecten van Welzijnszorg vzw. Welzijnszorg ondersteunt projecten in Vlaanderen om armoede te bestrijden. Ook de geloofsgemeenschap St.-Hadrianus Wijgmaal wil zo zijn bijdrage leveren!

KOOP CD "DIANA" VOOR GOED DOEL
We vermelden nog even dat Diane Caes haar laatste nieuwe CD "Diana" met volledig zelf ingezongen covers voor een goed doel, verder onder de man zal worden gebracht door verschillende parochiegemeenschappen binnen de dekenij, welzijnswerk enz. Zo ook tijdens de Kerstmarkt van Wijgmaal op 16 december vanaf 15.30u tot 22.00u en op zondag 17 december vanaf 14.00u ondersteund door de verschillende verenigingen van Wijgmaal en ook Gastvrij Wijgmaal. De CD kan gekocht worden voor 10 euro. De opbrengst van de verkoop die loopt vanaf de eerste week van de Advent tot eind februari 2018 zal gaan naar de vluchtelingen. De reeds behaalde gelden van het eerste deel van de verkoop van de CD tot nu zullen aan de vzw Pallium overhandigd worden.
opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina